Buurtkloosterbloesemblond

Een blond speciaalbier met de naam Buurkloosterbloesemblond is vanaf vandaag verkrijgbaar. De Zuilense bierbrouwer Huisbrouwerij Kapitale en Buurtklooster Zuilen werkten samen om dit bier te maken. Het resultaat is een fris, toegankelijk speciaalbier (blond, 6%), ontwikkeld met een ‘ondertoon’ van vlierbloesem. 
Met het bier vragen ze aandacht voor de plannen voor een Buurtklooster, dat ontwikkeld wordt in de Bethelkerk op Zuilen. De bloesem in het bier verwijst naar de toekomst met hopelijk prachtige vruchten.

Buurtklooster? 
Op Zuilen wordt gebouwd aan een Buurtklooster. Een wooninitiatief met zeven appartementen van verschillende grootte. De bewoners willen bijdragen aan de bloei van de buurtHet buurtklooster geeft ruimte aan vieren, ontmoeten, wonen, kunst, werken, dienen, spelen en stil worden. Het is gericht op ontmoeting en het in de breedste zin van het woord tot bloei brengen van de directe leefomgeving. www.buurtkloosterzuilen.nl

De eerste fles is feestelijk geopend én geproefd op het plein van de Bethelkerk. Dit gebouw wordt ontwikkeld voor twee initiatieven die elkaar waar mogelijk en passend gaan versterken: Kerk op Zuilen en het Buurtklooster Zuilen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.