Over

Huisbrouwerij Kapitale (spreek uit als kapiteel) is een brouwerij in Zuilen, Utrecht. De naam is afgeleid van een kapiteel, wat weer als kopstuk een onderdeel was van oude Griekse en Romeinse zuilen. Het kapiteel is ook terug te vinden in het logo van de brouwerij. En ale is uiteraard een vorm van bier.

De brouwerij is op 30 april 2014 begonnen als hobbybrouwerij met het eerste brouwsel. Inmiddels zijn er al heel wat brouwsels gevolgd.

Vanaf april 2018 zijn de bieren van Huisbrouwerij Kapitale ook in geselecteerde winkels en horeca verkrijgbaar. De bieren worden gebrouwen met biologische moutsoorten bij een bevriende lokale brouwerij. Huisbrouwerij Kapitale is ook lid van CRAFT, de branchevereniging van onafhankelijke Nederlandse brouwers.

Alle bieren zijn gebrouwen volgens de normen van de HACCP, zoals beschreven in de ‘Hygiënecode voor de Bierbrouwerijen 2014’. Op alle verkopen, leveringen en diensten van Huisbrouwerij Kapitale zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing (Algemene voorwaarden 180112 v1 Huisbrouwerij Kapitale).

geen alcohol onder de 18!

geen alcohol onder de 18!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.